Barnfotograf Nyköping

Oj, va stor han har blivit. Föreviga tiden nu så har du betydelsefulla minnen i framtiden.

Lekfull eller allvarlig?

Alla barn har rätt till sin känsla och till sitt humör. Jag låter barnen få ta allt i sin takt.

Alla barn har rätt till sin känsla och till sitt humör. Jag låter barnen få ta allt i sin takt. En fotografering ska inte vara "sitt still och le nu" utan jag jobbar mycket med lekar och bus. Du som förälder får vara nära och med hela tiden och kanske behövs det att du till en början är med på bild tillsammans med dina barn för lite kramar och närhet. Just för att visa dom att vi har en trygg och spännande plats här.

Eller så är kanske dina barn väldigt framåt och busiga, ja då ökar vi tempot och busar järnet den stunden som är på sin topp.

Lindas Drömfoto

Avslappnat

När ni kommer till mig så kommer ni nog ha lite pirr i magen som ni snart kommer glömma. För mig är det väldigt viktigt att ni har kul tillsammans och att dina barn känner sig bekväma. Dina barn är min chef!

Lindas Drömfoto

Rekvisita

I den växande högen av rekvisita så finns allt ifrån sockerlådor, gamla resväskor. hårbarn, kläder, leksaker och blommor. Hur önskar du dina bilder på dina barn? Vad tror du skulle passa?

Lindas Drömfoto

Den rätta platsen

Under åren har jag hittat flera smultronställen runt om i Nyköping och Oxelösund som är fantastiska att fota på. Innan vi har vår session så får du ge önskemål på typ av miljö och jag väljer ställe som passar.

Linda

Föreviga våra små hjärtegryn. Se de växa och se de bli personer. Under mina år som fotograf så har jag fått följa flera barn från när dem legat i magen till börja förskoleklass. Det är MAGISKT!

Att föreviga sina egna troll är inte alltid lätt och jag är väldigt tacksam över att få lite hjälp med att fånga mig på bild med mina troll då och då.

Utöver Signe och Eddie är jag även bonus mo till två Alex och Hannes, båda i starten till tonåren, väldigt spännande. Jag är verkligen tacksam över att få dela mitt liv med mina och Uffes barn. För att se våra små växa och utvecklas är speciellt på alla sätt och vis!

Tre mellanmålstipps:

Info om fotograferingen

PRIS

Det som ingår i priset är:
Planering av fotografering 
En timmes fotografering 
Lån av rekvisita
Bildvisning med kaffe & tilltugg

(På bildvisningen gör du din bildbeställning)

900 kr

Boknings förfrågan