Gravidfotograf Nyköping

Det känns som en evighet nu, sen känns det som att det var en evighet sen du var gravid

Powerfull eller tjuren Ferdinands mamma?

Har du känslan av att du lyser, du känner dig stark och helt fantastisk som gravid? Då vill jag med hela mitt hjärta säga GRATTIS!

Men om du känner som jag gjorde under mina graviditeter ( stor o klumpig som en valross och går som tjuren Ferdinands mamma o kände mig inte alls fin ) ja då vill jag säga att du borde göra den här gravidfotografering!

Efter graviditeten kommer du kolla tillbaka på bilderna och le, efter graviditeten kommer du se hur vacker du var som gravid och du kommer le för då vet du vem det var som låg i din mage, du kommer le för du ser hur stark du var som tog dig igenom de nio månaderna!

Lindas Drömfoto

Avslappnat

När du kommer till mig så kommer du nog ha lite pirr i magen som du snart kommer glömma. För mig är det väldigt viktigt att du har kul och gör allt för att det ska vara en rolig session för dig.

Lindas Drömfoto

Vackra klänningar

I den växande gravidgarderoben finns det just nu 8st vackra klänningar i storlekar 36 till 42 som du får låna under din session. Är klänningen för stor nålar vi in den.

En mysig gravidfotografering hos LindasDrömfoto

Den rätta platsen

Under åren har jag hittat flera smultronställen runt om i Nyköping och Oxelösund som är fantastiska att fota på. Innan vi har vår session så kollar jag upp så att platsen passar.

Boosta dig!

Som jag skrev ovan är det väldigt viktigt för mig hur du har det under fotograferingen, jag vill att du ska ha roligt och kommer ihåg detta som något härligt!

Jag får ofta höra innan "jag är så nervös & känner mig så stor just nu" & efter när min gravidis har sätt bilderna "åh så fina de blev, jag är helt mållös, trodde inte det skulle bli såhär bra"

Jag tror att det är till min fördel att jag kände mig som tjuren Ferdinands mamma under mina två graviditeter men ändå gjorde gravidfotografering, vilket var en otroligt boost. Så jag vet hur du kanske känner dig och nu jag vill BOOSTA DIG!

Linda

Att föreviga en gravidis är alltid lika spännande och vackert.
Jag fastna tidigt för gravidfotografering. Jag tror att anledningen är just för att det är något speciellt med det hela. Det är ju faktiskt ett barn som växer fram i dig. Hur coolt?!

Under mina två gravidteter hade jag foglossning och en hel del illamående, speciellt med min Eddie.
Med min förstfödd Signe så gick jag upp en hel del, jag tog "äta för två" på allvar, haha. Men det gjorde också att jag kände mig som en flodhäst och ville inte alls stå framför kameran men jag är tacksam över att min kollega och vän sa åt mig att komma till henne. De bilderna hon tog mig under min första graviditet betyder väldigt mycket och när jag idag ser på dom ser jag bara det vackra och inte det jag själv såg då.

Tre cravings jag har haft under mina graviditeter är:

Info om fotograferingen

PRIS

Det som ingår i priset är:
Planering av fotografering 
En timmes fotografering 
Lån av en klänning
Ett webbgalleri att välja dina bilder i 
Beställer du produkt levererar jag det till din dörr

Bilder & Produkter beställs separat

900 kr

Lindas Drömfoto

PASSAR DET HÄR DIG?

Känner du dig liite taggad nu på att boka fotograferingen men funderar ändå på några saker?

Lindas Drömfoto

Det är otroligt roligt!

Jag kan lova dig att vi kommer skratta! Jag får ofta hör ifrån mina återkommande kunder att jag gör det hela väldigt avslappnat eftersom jag är lite tokig av mig.

Lindas Drömfoto

Boka nu!

September - Fullbokad!
Oktober - TVÅ TIDER KVAR
November - Fem tider kvar
Det bästa är att du hör av dig till mig redan när du är runt vecka 23 i din graviditet.

Boknings förfrågan