Nyföddfotografering i Nyköping

Den första tiden är speciell, den tiden kommer inte tillbaka.

Så liten

Den första tiden är speciell, den tiden då din bebis är helt ny och så liten. Redan efter en vecka efter födseln kommer din bebis ha vuxit och fått nya uttryck. När du sen tittar tillbaka på era nyföddbilder kommer du inse att tiden går så snabbt och vara väldigt glad över att bilderna finns, för att på minna dig om hur liten din lille en gång var.

1000x1000 beb

Avslappnat

En otroligt mysig fotografering. Vi tar det lugnt och avslappnat. Det är din bebis som styr denna fotografering.

1000x1000 beb (kopia)

Rekvisita

Önskar ni hårband, en liten mössa eller nå speciell färg på bakgrunden? Allt sånt finns att låna, du berättar vad du önskar och jag fixar det.

Nyföddfotografering, Nyföddfotograferingnyköping, Fotografnyköping, nyköping, lindasdrömfoto, Fotograflindanilsson

Posering

Poseringarna jag gör med din bebis är enkla och undersökta av läkare så det är helt säkert. Jag har all fokus på din bebis under tiden vi fotar.

Linda

En nyfödd liten människa, ja det är något speciellt med de små liven. Jag älskar mina nyföddsessions. 2016 gick jag min första workshop för att bli nyföddfotograf och efter den var jag fast. Nu har jag gått ett antal workshop och kurser för två av Sveriges främsta nyföddfotografer så din bebis är trygg hos mig.

När jag skriver detta så är min yngsta son Eddie fyra månader och nyfödd tiden är över. Med båda barnen gick den första tiden så otroligt snabbt och jag önskar man kunde få pausa tiden men jag är otroligt glad över dem bilderna jag har på mina två när dem är nyfödda.

Tre tips till livet med nyfödd:

Info om fotograferingen

PRIS

Det som ingår i priset är:
Planering av fotografering 
Vi ses under 2-3 timmar 
Lån av rekvisita
Ett webbgalleri att välja dina bilder i 
Hemleverans vid beställning av produkter

Bilder och produkter beställs separat

1 500 kr

Boknings förfrågan