Mini-You fotografering

Det första året gör din bebis en otrolig utveckling.

Har din bebis fått nya möjligheter att utforska världen på? Har din mini-you kanske hittat sina fötter eller kan sitta själv nu? Varje dag, varje vecka, varje månad så upptäcker mini you nya saker. Jag hjälper dig att föreviga dess magiska steg i ditt barns liv.

"Fotograferingen var grym, Linda vet verkligen hur hon ska få bilderna att bli bra och fotar barnets alla uttryck vilket gör det så fint och speciellt. Jag är hur nöjd som helst men alla bilderna jag fick hem!"

Elin H

Mini You

En ljus och härlig fotografering för din mini!
Han/hon är 3 till 9 månader gammal, vi busar och myser så din mini hela tiden är nöjd med sin tillvaro på den mysiga ljusa bädden. Behövs de en matpaus så finns det självklart tid till det!
Fotograferingen sker i min studio i Nyköping.

Fokus på din Mini

När ni kommer till studion så får ni en stund att slappna av och så din mini får känna sig in på vart han/hon nu är någonstans.
Denna fotografering handlar om att få din mini att ha det så bra som möjligt, så all bus och mys är välkommet och vi tar det i minis takt!

Ljusa härliga bilder

Fotograferingen är förberedd med en ljus mysig säng i studion. Känslan av trygghet och lycka är det jag vill få fram i bilderna. Din Mini får känns sig lite som på fluffiga härliga moln och bilderna blir underbara till väggarna i hemmet.

Bokning

Jag rekommenderar att boka ca 1 månad innan. Vi bokar ett datum och vid bokning betalar du fotograferingen. Fakturan garanterar din bokning och din tid. Skulle du eller ditt barn bli sjukt så finns det självklart möjlighet att boka om. (Ombokning sker minst 24 timmar innan fotograferingen)

Mini-You fotografering

  • Planering av fotografering med dina önskemål
  • En mysig o busig fotografering, 60min
  • Ljusa bilder på din Mini
  • Lån av rekvisita   
  • Personlig bildvisning två veckor efter fotografering. Du får hjälp att välja ut dina favoritbilder
  • Du får FEM stycken digitala bilder

Mini You fotografering , ditt pris 2 500:-
Detta pris gäller till 31 December 2020

Det första året är speciellt, hela Minis utveckling är magisk!
Denna fotografering ger er en stund till bara fokusera på Mini you, få Mini att skratta så där hjärtligt som bara en förälder kan få sitt bara att skratta. Det är då vi får de riktigt magiska bilderna till er.

Bokningsförfrågan

Det är barnen som förgyller livet