Lindas Drömfoto

Med fokus på den lilla

Man kan aldrig få för många vackra bilder i ett hem. De mest värdefulla tavlorna i ett hem är de på familjen, de lyckliga och kärleksfulla barnen.

Att få föreviga dessa betydelsefulla stunder i livet gör mig så lycklig. Att få känna din spänning och glädje gör mitt jobb till det bästa!

Linda Nilsson

Lindas Drömfoto

Istället för att fotografera lite av varje har jag valt att specialisera mig på gravid, nyfödd och småbarn. Det är en underbar kombination som det finns så mycket kärlek i. Den bästa känslan är när jag får följa par ifrån första graviditeten och se hur de går från två till tre, fyra eller fem och få se barnen bli stora. Det är så mysigt!

Gravidfotografeirng

Att skapa ett nytt liv, att gå igenom nio månader för att bli förälder. Det är så otroligt spännande men också krävande. Jag vet att man inte alltid känner sig vacker som gravid men under en fotografering fokuserar vi på kärleken, kärleken mellan dig och ditt kommande barn, mellan dig och din partner. För av er kärlek kommer den lille och det är vackert, en obeskrivlig kärlek!

Att få föreviga er, prata om livet, hur ni träffades och vad ni har för tankar kring namn till barnet. Nervösa och förväntansfulla blickar på magen. Exakt allt det älskar jag! Att få lära känna er som personer och se er kärlek är underbart. Så under mina fotograferingar är det avslappnat och naturligt, allt ska kännas bra.

Nyföddfotografering

En varm studio och en helt ny liten människa, finns inget mysigare!
Att ibland få vara den första personen som träffar den nya lilla människan är så häftigt. De små fingrarna och söta näsan är verkligen värt att föreviga. Tiden går så fort, tro mig min tös är redan över året och jag är evigt tacksam över att vi föreviga den första tiden med Signe.

Nyföddfotografering är en fotografering som kräver mycket säkerhet för ditt barn. Därför har jag gått utbildningar hos två av Sveriges främsta nyföddfotografer, som är väldigt inriktade på säkerhet och posering. Jag kan därför på ett säkert och stabilt sätt posera ditt nyfödda barn så du under tiden kan njuta av den mysiga stunden.

Barnfotografering

Busiga barn som skrattar är så underbart! När jag lämnar min dotter på dagis är det lätt att jag blir kvar lite längre för att busa med alla barnen. Jag tror på att ge barnen tid, uppmärksamhet och bus! Vill de visa upp sin leksak så berömmer jag leksaken för att de ska bli stolta. Under en fotograferingen är jag ditt barns kompis.

Under en barnfotografering hos mig så är det äventyr. Inget sitt still och le, den meningen är förbjuden hos mig. På mina fotograferingar så är barnen i fokus och att vi ska ha kul tillsammans.

Gör bokningsförfrågan

Det du inte visste om Linda

  • Jag är 24 vårar 
  • Förlovad med min Uffe
  • Mamma till Signe och har två bonus killar
  • Älskar kaffe och choklad!
  • Mediterar för att få lugn och styrka
  • Lila är min favoritfärg
  • Uppvuxen med rock´n´roll
  • Bästa är att man aldrig är fullärd

“When life gives you lemons, make some lemonade”. Jag älskar personlig utveckling och att utforska vad man kan göra med livet. Det är som när du öppnar en ny bok, du vet aldrig vad som kommer stå på nästa sida, är du läsaren som följer eller är du författaren som skapar?

I mitt liv är det jag som är författaren med alla människor jag träffar så skapar vi tillsammans magi, inte i ord men i bilder. Att få vara kreativ är viktigt för att jag ska må bra, att sätta färg på min vardag.

Jag hoppas att vi kommer ses för att göra magiska bilder!

Bokningsförfrågan

Det är barnen som förgyller livet