Nyföddfotografering i Nyköping

Den första tiden är speciell, den tiden kommer inte tillbaka.

Så liten

Den första tiden är speciell, den tiden då din bebis är helt ny och så liten. Redan efter en vecka efter födseln kommer din bebis ha vuxit och fått nya uttryck. När du sen tittar tillbaka på era nyföddbilder kommer du inse att tiden går så snabbt och vara väldigt glad över att bilderna finns, för att på minna dig om hur liten din lille en gång var.

1000x1000 beb

Avslappnat

En otroligt mysig fotografering. Vi tar det lugnt och avslappnat. Det är din bebis som styr denna fotografering.

1000x1000 beb (kopia)

Rekvisita

Önskar ni hårband, en liten mössa eller nå speciell färg på bakgrunden? Allt sånt finns att låna, du berättar vad du önskar och jag fixar det.

Nyföddfotografering, Nyföddfotograferingnyköping, Fotografnyköping, nyköping, lindasdrömfoto, Fotograflindanilsson

Posering

Poseringarna jag gör med din bebis är enkla och undersökta av läkare så det är helt säkert. Jag har all fokus på din bebis under tiden vi fotar.

Linda

En nyfödd liten människa, ja det är något speciellt med de små liven. Jag älskar mina nyföddsessions. 2016 gick jag min första workshop för att bli nyföddfotograf och efter den var jag fast. Nu har jag gått ett antal workshop och kurser för två av Sveriges främsta nyföddfotografer så din bebis är trygg hos mig.

När jag skriver detta så är min yngsta son Eddie fyra månader och nyfödd tiden är över. Med båda barnen gick den första tiden så otroligt snabbt och jag önskar man kunde få pausa tiden men jag är otroligt glad över dem bilderna jag har på mina två när dem är nyfödda.

Tre tips till livet med nyfödd:

Info om fotograferingen

Känns allt rätt efter att du läst på hemsidan och du känner att du vill veta lite mer eller boka så fyller du i kontaktformuläret nedan.

Under tiden jag är utan studio kommer jag mer än gärna hem till er.

Det bästa är att du gör din bokning ca en månad innan fotograferingen ska ske. En nyföddfotografering sker 5 till 12 dagar efter födsel, föds ditt barn för tidigt så kan man räkna efter bf datum. 
När vi bokat in ett datum får du fakturan för fotograferingen och då är också din tid säkrad. Är det så att du/ni skulle bli sjuk så bokar vi självklart om. 

Inför din fotografering kommer vi höras av på mail eller telefon och gå igenom dina önskemål. 
Vilken typ av bilder önskar ni? färger och rekvisita lockar era ögon? 

På fotograferingen så har vi fokus på den lille men sjävklart får ni föräldrar eller syskon också vara med på bilder! Vi utgår ifrån dina önskemål. 

Fotograferingen brukar vara väldigt avslappnad och vi tar den tid vi behöver. Börjar helst med att bebisen får mat så hon/han somnar gott. När bebis har ätit tar jag gärna över för att lära känna bebisen lite innan hon/han somnar. Olyckor händer, både kiss bajs och kräks är något jag räknar med så inget ni behöver oroa er över. 

Under hela fotograferingen är din bebis min chef.

Efter fotograferingen så kommer du få ett webbgalleri där du får välja ut dina favoritbilder hemifrån. Önskar du produkter så kommer det finnas info om dem i galleriet också.

Va gör vi om bebis inte somnar?
-Under de tre senaste åren har jag enbart haft två stycken som inte somnat och då har vi bokat om och gjort ett nytt försök.

Kan jag köpa fler digitala bilder än vad det ingår?
-Ja priser på digitala bilder finns med i galleriet du kommer få.

Får jag ta med rekvisita?
– Självklart, det är bara kul om ni har något som gått i arv eller är speciellt för just er bebis.

Min bebis har redan fått hormon prickar, kan du göra något åt det? 
– Jag gör redigering av huden och tar bort sånt som inte hör dit så som hormonprickar eller torrhud.

PRIS

Det som ingår i priset är:
Planering av fotografering 
Vi ses under 2-3 timmar 
Lån av rekvisita
Ett webbgalleri att välja dina bilder i 
Hemleverans vid beställning av produkter

Bilder och produkter beställs separat

1 500 kr

Boknings förfrågan