Nyföddfotografering

Den första tiden är speciell, en tid som inte kommer tillbaka

Tiden går så fort, när du får ditt barn kommer du märka det ännu mer! Helt plötsligt är din lilla bebis inte så liten längre och du kommer längta tillbaka efter de små tårna och den lilla näsan.

"Superbra! Inte nog för att Linda tog hand om min dotter bra, utan även mig! Som förstagångsförälder, då allt är nytt, och det var bland dom första gångerna jag var iväg själv med henne, men Linda fick det att kännas lätt liksom.

Pernilla A

Några dar gammal

Den första tiden är speciell, den tiden då din bebis är helt nybakad och så liten. Redan en vecka efter födseln kommer din bebis ha vuxit och fått nya uttryck.
Fotograferingen sker när din lille är mellan 5 till 14 dagar gammal i min studio i Nyköping.

En stund att slappna av

När ni kommer till studion så får ni en stund att slappna av. Ge din lille lite mat och så småningom så tar jag över, så din bebis blir van med min närvaro. Under hela fotograferingen är din bebis min chef och du som förälder kan luta dig tillbaka i soffan för en lugn stund.

Classic nyföddposering

Under fotograferingen kommer jag använda mig av de klassiska nyföddposerna som har blivit godkända av läkare. Under din bokning kommer jag lyssna på dina önskemål kring färger och rekvisita så det finns i studion när ni kommer. Hur önskar du dina bilder på din lille?

Bokning

Jag rekommenderar att boka ca 1 månad innan. Vi bokar ett datum och vid bokning betalar du fotograferingen. Fakturan garanterar din bokning och din tid. Skulle du eller ditt barn bli sjukt så finns det självklart möjlighet att boka om. (Ombokning sker minst 24 timmar innan fotograferingen)

Nyföddfotografering

  • Avslappnad tid i studion där vi förbereder bebis inför fotografering 
  • Classica nyföddbilder
  • Rekvisita som valts ut tillsammans  
  • Tid till familjebilder och eventuella syskonbilder
  • Jag avsätter fyra timmar för er fotografering (10.00-14.00)
  • FEM digitala bilder
  • Bildvisning två veckor efter fotografering,
    det är då ni gör er bildbeställning av produkter eller fler digitala bilder

Nyföddfotografering , ditt pris 3 000:-
Detta pris gäller till 31 December 2020

Den första fotograferingen är speciell, så som hela första året är!
Er första fotografering med eran nyfödda är spännande. Ni som föräldrar får en stund att slappna av hos mig i studion under tiden jag förevigar eran bebis. Ni får bilder på eran prins eller prinsessa som ni kommer kunna kolla tillbaka på och minnas den första tiden med de små söta fötterna och den lilla näsan, så värdefullt att föreviga!

Bokningsförfrågan

En tid som är värdefull att föreviga