Ett äventyr för din familj!

Har Ni som föräldrar svårt att slappna av framför kameran? Vill ni ha en familjefotografering som förmedlar känslor och beskriver er familj precis som ni är? Ja då har ni hittat rätt fotograf!

I min studio är allt bus okej! Under fotograferingen så busar vi, ni föräldrar brukar ofta vara kittliga, ha väldigt roliga grimaser eller så kanske någon av er pruttar väldigt högt! Kaniner och nallar kan flyga och fotografen kan tittut leken också!

Vi tar det på barnens villkor, vi leker för att få dem att skratta, är dem blyga så kan de vara enklast att börja med familjebilderna och ta enskilda eller syskonbilder efter när alla har blivit lite varma i kläderna och bekväma framför kameran.

Det är inget “sitt still och le så får du en glass sen” hos Drömfoto är det barnen som bestämmer, vill de sitta så sitter vi, vill de busa så busar vi, vill de springa runt så får de springa. Det är så vi får de riktigt härliga skratten!

Boka din fotografering
Familj_PageImg_1

Så här går det till

Fotosessionen

Familjefotograferingen gör vi utefter era önskemål i studion med enkla bakgrunder eller utomhus i en vacker miljö som passar just er familj! Under bokningen så pratar vi mer om vilka önskemål ni har.
Drömfoto rekommenderar varmt att vara utomhus då hela familjen kan gå på upptäcktsfärd och njuta av naturen!

Kläder

Har ni funderingar på vad ni ska ha för kläder?
Min rekommendation är att ta kläder som ni är bekväma och trivs i. När det gäller färger så rekommenderar jag att familjen tar samma färgskala för att få en mer helhet, Gärna ljust upp till och mörkare nertill. Har ni fler frågor kring kläder tar vi det vid bokningen!

Familj_PageImg_2

Familjefotograferingen inkluderar

En timmes fotografering i studio kostar 800 kr (För fotografering under helg tillkommer 200kr).
Fotograferingen inkluderar:

  • C:a 1 timmes fotografering
  • Lån av filtar och annan rekvisita under fotograferingen
    (allt är naturligtvis tvättat innan sessionen)
  • Bildvisning i studion ca 2 veckor efter fotografering

Produkter beställs separat på bildvisningen.
Mina produktpriser börjar på 950kr. De flesta kunder ha en budget på 6 000kr till 8 000kr för att få det bästa till hemmet.

Boka din fotografering

Din nyfödd fotografering

Den första fotograferingen är speciell, så som hela första året är!
Er första fotografering med eran nyfödda är spännande. Ni som föräldrar får en stund att slappna av hos mig i studion under tiden jag förevigar eran bebis. Ni får bilder på eran prins eller prinsessa som ni kommer kunna kolla tillbaka på och minnas den första tiden med de små söta fötterna och den lilla näsan, så värdefullt att föreviga!

Nyföddfotografering är speciellt och säkerheten går alltid  först. Därför släpper jag aldrig blicken från din bebis. Alla poser som jag använder under fotograferingen är undersökta och godkända av läkare och jag är även utbildad hos två av Sveriges största nyföddfotografer. Så du kan tryggt sätta dig en stund under tiden  jag tar hand om ditt lilla hjärta och förevigar Honom eller Henne.

Boka din fotografering
DSC_7986 kopiera

Så här går det till

Boka i god tid

Önskar ni Nyföddfotografering är det bra att kontakta mig i god tid innan bebisen är född så gör vi en preliminärbokning inom 4 till 12 dagar efter det beräknade förlossningsdatumet.

Jag skickar ett mail eller sms några dagar innan fotograferingen för att checka att allt är bra med familjen. Är allt i sin ordning och alla mår bra så har vi en mysig stund i studion som planerat!

Inför fotosessionen

Bekymra er inte om bebisen har lyckats riva sig själv, har utslag sådant är inga problem. Ifall navelstumpen sitter kvar (vilket den gör i de flesta fall) vill ni inte att den ska synas så täcker vi den genom olika poser eller rekvisita. Har bebisen extremt torr hud får ni gärna ta med babyolja för att smörja in den lille.

Ingen stress, vi har god tid på oss under fotograferingen så ta det bara lugnt.

Fotosessionen

Fotograferingen sker i min studio. Där har jag tillgång till all rekvisita som fylls på allt mer, är det något speciellt ni önskar så säg till under tiden vi bokar. Under bokningsförfrågan kommer ni få flera frågor om vad ni tycker om och önskar!

När ni kommer till studion så börjar vi med att ta av bebisen kläderna och virar in den lille i en filt och låter henne/honom få i sig mat. Om hon/han redan sover så kör vi på en gång. Under fotograferingen kommer jag ha hand om bebisen till den största delen, posera eller vagga bebisen till sömns.

Föräldrarna

Den här första tiden är riktigt speciell, en ny familjemedlem, en helt ny människa som är så liten men ändå så älskad. Att ha vackra porträtt på hela familjen är ett sätt att se tillbaka på den första tiden o även ett sätt att se den lilles utveckling. Familjeporträtt är så betydelsefullt och det kommer finnas tid under fotograferingen till det. Under familjefotograferingen jobbar jag med familjens kärlek, känslor och stolthet till bebisen.

Undertiden jag tar Nyfödd bilderna på er bebis så får ni som föräldrar känna er fira till att bläddra i tidningar, sitta bredvid mig o kolla på, sova på soffan eller gå ut och ta frisk luft en stund. Det ska vara en härlig upplevelse även för er!

Inga bekymmer

Jag har själv inga barn men är gudmor till två guldklimpar som båda två har testat mitt tålamod i olika fotograferingar och det är stort! Under fotograferingen räknar jag med att bebisen kissar eller bajsar minst en gång, jag räknar även med att den lille inte alls vill sova, men jag har mina knep för att få den lille att somna så vi kan ta våra vackra sovbilder. Det kan hända mycket under en fotografering så det är därför vi har god tid på oss, ingen stress och säkerheten är som sagt det viktigaste.

Newbord_PageImg_2

Kostnad

Boka fotograferingen under graviditeten så betalar ni bara 1.500 kr. Fotograferingen inkluderar:

  • Ca 2-4 timmars fotografering
  • Lån av filtar, mössor och annan rekvisita under fotograferingen
    (allt är naturligtvis tvättat innan sessionen)
  • Bildvisning i studion ca 2 veckor efter fotograferingen

Produkter beställs separat på bildvisningen.
Prouktpriserna startar på 950kr. De flesta kunderna har en budget på 6 000kr till 8 000kr för att få det bästa till hemmet

Boka din fotografering