skip to Main Content

Din nyfödd fotografering

Den första fotograferingen är speciell, så som hela första året är!
Er första fotografering med eran nyfödda är spännande. Ni som föräldrar får en stund att slappna av hos mig i studion under tiden jag förevigar eran bebis. Ni får bilder på eran prins eller prinsessa som ni kommer kunna kolla tillbaka på och minnas den första tiden med de små söta fötterna och den lilla näsan, så värdefullt att föreviga!

Nyföddfotografering är speciellt och säkerheten går alltid  först. Därför släpper jag aldrig blicken från din bebis. Alla poser som jag använder under fotograferingen är undersökta och godkända av läkare och jag är även utbildad hos två av Sveriges största nyföddfotografer. Så du kan tryggt sätta dig en stund under tiden  jag tar hand om ditt lilla hjärta och förevigar Honom eller Henne.

Boka din fotografering

Så här går det till

Boka i god tid

Önskar ni Nyföddfotografering är det bra att kontakta mig i god tid innan bebisen är född så gör vi en preliminärbokning inom 4 till 12 dagar efter det beräknade förlossningsdatumet.

Jag skickar ett mail eller sms några dagar innan fotograferingen för att checka att allt är bra med familjen. Är allt i sin ordning och alla mår bra så har vi en mysig stund i studion som planerat!

Inför fotosessionen

Bekymra er inte om bebisen har lyckats riva sig själv, har utslag sådant är inga problem. Ifall navelstumpen sitter kvar (vilket den gör i de flesta fall) vill ni inte att den ska synas så täcker vi den genom olika poser eller rekvisita. Har bebisen extremt torr hud får ni gärna ta med babyolja för att smörja in den lille.

Ingen stress, vi har god tid på oss under fotograferingen så ta det bara lugnt.

Fotosessionen

Fotograferingen sker i min studio. Där har jag tillgång till all rekvisita som fylls på allt mer, är det något speciellt ni önskar så säg till under tiden vi bokar. Under bokningsförfrågan kommer ni få flera frågor om vad ni tycker om och önskar!

När ni kommer till studion så börjar vi med att ta av bebisen kläderna och virar in den lille i en filt och låter henne/honom få i sig mat. Om hon/han redan sover så kör vi på en gång. Under fotograferingen kommer jag ha hand om bebisen till den största delen, posera eller vagga bebisen till sömns.

Föräldrarna

Den här första tiden är riktigt speciell, en ny familjemedlem, en helt ny människa som är så liten men ändå så älskad. Att ha vackra porträtt på hela familjen är ett sätt att se tillbaka på den första tiden o även ett sätt att se den lilles utveckling. Familjeporträtt är så betydelsefullt och det kommer finnas tid under fotograferingen till det. Under familjefotograferingen jobbar jag med familjens kärlek, känslor och stolthet till bebisen.

Undertiden jag tar Nyfödd bilderna på er bebis så får ni som föräldrar känna er fira till att bläddra i tidningar, sitta bredvid mig o kolla på, sova på soffan eller gå ut och ta frisk luft en stund. Det ska vara en härlig upplevelse även för er!

Inga bekymmer

Jag har själv inga barn men är gudmor till två guldklimpar som båda två har testat mitt tålamod i olika fotograferingar och det är stort! Under fotograferingen räknar jag med att bebisen kissar eller bajsar minst en gång, jag räknar även med att den lille inte alls vill sova, men jag har mina knep för att få den lille att somna så vi kan ta våra vackra sovbilder. Det kan hända mycket under en fotografering så det är därför vi har god tid på oss, ingen stress och säkerheten är som sagt det viktigaste.

Kostnad

Boka fotograferingen under graviditeten så betalar ni 1.500 kr. Fotograferingen inkluderar:

  • Ca 2-4 timmars fotografering
  • Lån av filtar, mössor och annan rekvisita under fotograferingen
    (allt är naturligtvis tvättat innan sessionen)
  • Bildvisning i studion ca 2 veckor efter fotograferingen

Produkter beställs separat på bildvisningen.

Boka din fotografering