skip to Main Content

Milk Bath Fotografering

En unik, rolig men framförallt väldigt vacker fotografering.
Milk Bath fotografering kan du som gravid göra eller tillsammans med din dotter/son eller låta ditt barn ha en rolig bad stund i ett mjölkbad fyllt av vackra blommor! Din fotografering kommer inte bli som någon annans.

Dessa bilder kommer inte bara bli vackra på väggen utan också ett väldigt roligt minne!

Boka din fotografering

Så här går det till

Bra att veta om

Under fotograferingen så kommer badet vara lagom varmt så det passar dig eller ditt barn. Japp det är riktig mjölk i badet ca en liter. Under designkonsultationen får du berätta ditt önskemål om färg på blommorna, vilka färger är dina favoritfärger?

Fotografering av ditt barn.
Vi tar allt i ditt barns takt! Är han/hon lite blyg så leker vi lite först och gör oss bekväma i varandras sällskap, jag blir mer än gärna ditt barns bästa kompis för dagen. Ditt barn är min chef och en fotografering ska vara rolig för alla, så vi busar järnet!

Inför fotosessionen

Några tips inför fotograferingen:

  • Undvik att ha åtsittande kläder (t ex resåren på byxor, eller tighta strumpor) under dagen innan fotograferingen efter som det blir märken i huden.
  • Ta med en handduk
  • När ditt barn som ska fotograferas så sker det i studion. Är det dig och din gravidmage eller dig tillsammans med ditt barn som ska förevigas så sker fotograferingen i mitt barndomshem.

Milk Bath fotografering inkluderar

Fotografering i studio kostar 1 500 kr. Fotograferingen inkluderar:

  • C:a 2 timmes fotografering
  • Blommor i färger du är med och väljer
  • Bildvisning i studion 2 veckor efter fotografering

Produkter beställs separat på bildvisningen.

Boka din fotografering