Gravidfotograf Nyköping

Det känns som en evighet nu, sen känns det som att det var en evighet sen du var gravid

Powerfull eller tjuren Ferdinands mamma?

Har du känslan av att du lyser, du känner dig stark och helt fantastisk som gravid? Då vill jag med hela mitt hjärta säga GRATTIS!

Men om du känner som jag gjorde under mina graviditeter ( stor o klumpig som en valross och går som tjuren Ferdinands mamma o kände mig inte alls fin ) ja då vill jag säga att du borde göra den här gravidfotografering!

Efter graviditeten kommer du kolla tillbaka på bilderna och le, efter graviditeten kommer du se hur vacker du var som gravid och du kommer le för då vet du vem det var som låg i din mage, du kommer le för du ser hur stark du var som tog dig igenom de nio månaderna!

Lindas Drömfoto

Avslappnat

När du kommer till mig så kommer du nog ha lite pirr i magen som du snart kommer glömma. För mig är det väldigt viktigt att du har kul och gör allt för att det ska vara en rolig session för dig.

Lindas Drömfoto

Vackra klänningar

I den växande gravidgarderoben finns det just nu 8st vackra klänningar i storlekar 36 till 42 som du får låna under din session. Är klänningen för stor nålar vi in den.

En mysig gravidfotografering hos LindasDrömfoto

Den rätta platsen

Under åren har jag hittat flera smultronställen runt om i Nyköping och Oxelösund som är fantastiska att fota på. Innan vi har vår session så kollar jag upp så att platsen passar.

Boosta dig!

Som jag skrev ovan är det väldigt viktigt för mig hur du har det under fotograferingen, jag vill att du ska ha roligt och kommer ihåg detta som något härligt!

Jag får ofta höra innan "jag är så nervös & känner mig så stor just nu" & efter när min gravidis har sätt bilderna "åh så fina de blev, jag är helt mållös, trodde inte det skulle bli såhär bra"

Jag tror att det är till min fördel att jag kände mig som tjuren Ferdinands mamma under mina två graviditeter men ändå gjorde gravidfotografering, vilket var en otroligt boost. Så jag vet hur du kanske känner dig och nu jag vill BOOSTA DIG!

PRIS

Det som ingår i priset är:
Planering av fotografering 
En timmes fotografering 
Lån av en klänning
Ett webbgalleri att välja dina bilder i 
Beställer du produkt levererar jag det till din dörr

Bilder & Produkter beställs separat

900 kr

Linda

Att föreviga en gravidis är alltid lika spännande och vackert.
Jag fastna tidigt för gravidfotografering. Jag tror att anledningen är just för att det är något speciellt med det hela. Det är ju faktiskt ett barn som växer fram i dig. Hur coolt?!

Under mina två gravidteter hade jag foglossning och en hel del illamående, speciellt med min Eddie.
Med min förstfödd Signe så gick jag upp en hel del, jag tog "äta för två" på allvar och sambon tyckte jag gick som tjuren Ferdinands mamma, haha. Men det gjorde också att jag kände mig som en flodhäst och ville inte alls stå framför kameran men jag är tacksam över att min kollega och vän sa åt mig att komma till henne. De bilderna hon tog mig under min första graviditet betyder väldigt mycket och när jag idag ser på dom ser jag bara det vackra och inte det jag själv såg då.

Tre cravings jag har haft under mina graviditeter är:

Lindas Drömfoto

PASSAR DET HÄR DIG?

Känner du dig liite taggad nu på att boka fotograferingen men funderar ändå på några saker?

Lindas Drömfoto

Det är otroligt roligt!

Jag kan lova dig att vi kommer skratta! Jag får ofta hör ifrån mina återkommande kunder att jag gör det hela väldigt avslappnat eftersom jag är lite tokig av mig.

Lindas Drömfoto

Boka nu!

Just nu är jag mammaledig och tar max fyra fotograferingar i månaden. Det bästa är att du hör av dig till mig redan när du är runt vecka 23 i din graviditet.

Info om fotograferingen

Känns allt rätt efter att du läst på hemsidan och du känner att du vill veta lite mer eller boka så fyller du i kontaktformuläret nedan.

Önskar du att vara ute på din fotografering så diskuterar vi tillsammans vad du önskar för typ av bakgrund. Efter det så tar jag fram ett av mina smultronställen som kommer att passa till just din fotografering. För att du ska få de magiska bilderna väljer jag platser med omsorg. Jag förevigar gravid året om så oavsett om du har BF i maj eller november kommer du få den finaste platsen runt Nyköping för säsongen.
Önskar du att vara inne så finns möjligheten att vara på Gamla Residenset i Nyköping. Gamla Residenset bjuder på många varierande rum, vackra fönster och möjligheter för dina bilder.

Det bästa är att du gör din bokning ca en månad innan fotograferingen ska ske. När du är gravid så brukar jag rekommendera att vi gör fotograferingen runt v.30 + – . 
När vi bokat in ett datum får du fakturan för fotograferingen och då är också din tid säkrad. Är det så att du skulle bli sjuk eller det regnar på den dagen vi ska föreviga din graviditet så bokar vi självklart om. 

Inför din fotografering kommer vi höras av på mail eller telefon och gå igenom dina önskemål. Du kommer å en länk till ett webbgalleri där du kan välja vilken/vilka klänningar du önskar låna inför din fotografering. 

På fotograferingen så har vi fokus på dig men sjävklart får din partner eller tidigare barn också vara med på bilder! Vi utgår ifrån dina önskemål. 

Fotograferingen brukar vara väldigt avslappnad och vi tar den tid vi behöver och vi har kul! 

Ska vi vara ute och det räknar med dåligt vänder? Dåligt väder menar jag med väldigt mycket blåst eller regn, ja då bokar vi om! 

Efter fotograferingen så kommer du få ett webbgalleri där du får välja ut dina favoritbilder hemifrån. Önskar du produkter så kommer det finnas info om dem i galleriet också.

Får jag ha med en kompis som ”stöd”?
-Sjävklart. Allt för att du ska känna dig bekväm eller bara för att få en ännu roligare stund!

Kan jag köpa fler digitala bilder än vad det ingår?
-Ja priser på digitala bilder finns med i galleriet du kommer få.

Har du kläder för barn som matchar gravidklänningarna?
– Tyvärr inte. Men jag kan rekommendera vad som passar till klänningarna. 

Jag har fått mycket problem med huden under graviditeten, är det något du kan fixa i efterhand? 
– Jag rekommenderar att du använder smink täcker det inte så kan jag självklart hjälpa till, men då får du säga till.

Får min partner vara med på bild? 
– Självklart, men störst fokus har vi på dig!

Får mina tidigare barn och partner vara med på bild?
– självklart, jag rekommenderar då att vi börjar med familjebilderna så att din partner kan ta hand om och leka med barnen undertiden vi fotar dig!

PRIS

Det som ingår i priset är:
Planering av fotografering 
En timmes fotografering 
Lån av en klänning
Ett webbgalleri att välja dina bilder i 
Beställer du produkt levererar jag det till din dörr

Bilder & Produkter beställs separat

900 kr

Boknings förfrågan