Gravidfotograf Nyköping

Det känns som en evighet nu, sen känns det som att det var en evighet sen du var gravid

Powerfull

Något av det mäktigaste på jorden. Att skapa ett liv. Du är stark och fantastik i det du just nu gör & det är det jag vill att vi fångar på bild. Styrkan som finns i kvinnokroppen. Den enorma kärleken som växer fram och den väntan som finns på det som komma skall.

Lindas Drömfoto

Avslappnat

När du kommer till mig så kommer du nog ha lite pirr i magen som du snart kommer glömma. För mig är det väldigt viktigt att du har kul och gör allt för att det ska vara en rolig session för dig.

Lindas Drömfoto

Vackra klänningar

I den växande gravidgarderoben finns det just nu 8st vackra klänningar i storlekar 36 till 42 som du får låna under din session. Är klänningen för stor nålar vi in den.

En mysig gravidfotografering hos LindasDrömfoto

Den rätta platsen

Under åren har jag hittat flera smultronställen runt om i Nyköping och Oxelösund som är fantastiska att fota på. Innan vi har vår session så kollar jag upp så att platsen passar.

Linda

Att föreviga en gravidis är alltid lika spännande och vackert.
Jag fastna tidigt för gravidfotografering. Jag tror att anledningen är just för att det är något speciellt med det hela. Det är ju faktiskt ett barn som växer fram i dig. Hur coolt?!

Under mina två gravidteter hade jag foglossning och en hel del illamående, speciellt med min Eddie.
Med min förstfödd Signe så gick jag upp en hel del, jag tog "äta för två" på allvar, haha. Men det gjorde också att jag kände mig som en flodhäst och ville inte alls stå framför kameran men jag är tacksam över att min kollega och vän sa åt mig att komma till henne. De bilderna hon tog mig under min första graviditet betyder väldigt mycket och när jag idag ser på dom ser jag bara det vackra och inte det jag själv såg då.

Tre cravings jag har haft under mina graviditeter är:

Info om fotograferingen

Känns allt rätt efter att du läst på hemsidan och du känner att du vill veta lite mer eller boka så fyller du i kontaktformuläret nedan.

Önskar du att vara ute på din fotografering så diskuterar vi tillsammans vad du önskar för typ av bakgrund. Efter det så tar jag fram ett av mina smultronställen som kommer att passa till just din fotografering. För att du ska få de magiska bilderna väljer jag platser med omsorg. Jag förevigar gravid året om så oavsett om du har BF i maj eller november kommer du få den finaste platsen runt Nyköping för säsongen.
Önskar du att vara inne så finns möjligheten att vara på Gamla Residenset i Nyköping. Gamla Residenset bjuder på många varierande rum, vackra fönster och möjligheter för dina bilder.

Det bästa är att du gör din bokning ca en månad innan fotograferingen ska ske. När du är gravid så brukar jag rekommendera att vi gör fotograferingen runt v.30 + – . 
När vi bokat in ett datum får du fakturan för fotograferingen och då är också din tid säkrad. Är det så att du skulle bli sjuk eller det regnar på den dagen vi ska föreviga din graviditet så bokar vi självklart om. 

Inför din fotografering kommer vi höras av på mail eller telefon och gå igenom dina önskemål. Du kommer å en länk till ett webbgalleri där du kan välja vilken/vilka klänningar du önskar låna inför din fotografering. 

På fotograferingen så har vi fokus på dig men sjävklart får din partner eller tidigare barn också vara med på bilder! Vi utgår ifrån dina önskemål. 

Fotograferingen brukar vara väldigt avslappnad och vi tar den tid vi behöver och vi har kul! 

Ska vi vara ute och det räknar med dåligt vänder? Dåligt väder menar jag med väldigt mycket blåst eller regn, ja då bokar vi om! 

Efter fotograferingen så kommer du få ett webbgalleri där du får välja ut dina favoritbilder hemifrån. Önskar du produkter så kommer det finnas info om dem i galleriet också.

Får jag ha med en kompis som ”stöd”?
-Sjävklart. Allt för att du ska känna dig bekväm eller bara för att få en ännu roligare stund!

Kan jag köpa fler digitala bilder än vad det ingår?
-Ja priser på digitala bilder finns med i galleriet du kommer få.

Har du kläder för barn som matchar gravidklänningarna?
– Tyvärr inte. Men jag kan rekommendera vad som passar till klänningarna. 

Jag har fått mycket problem med huden under graviditeten, är det något du kan fixa i efterhand? 
– Jag rekommenderar att använder smink täcker det inte så kan jag självklart hjälpa till, men då får du säga till.

PRIS

Det som ingår i priset är:
Planering av fotografering 
En timmes fotografering 
Lån av klänning
Ett webbgalleri att välja dina bilder i 
Dina FEM favoritbilder 

2 500 kr

Boknings förfrågan