skip to Main Content

Din fotograf i Nyköping

Heej!
Så kul att du vill läsa även denna sida. Som du troligen har förstått vid det här laget så heter jag Linda och har haft Lindas Drömfoto från 2014. Under åren har jag utforskat mycket och är fortfarande hungrig på att lära mig mer, att utvecklas och skapa fler fantastiska bilder!

Istället för att fotografera lite av varje har jag valt att specialisera mig på gravid, nyfödd och småbarn. Det är en underbar kombination som det finns så mycket kärlek i. Den bästa känslan är när jag får följa par ifrån första graviditeten och se hur de går från två till tre, fyra eller fem och få se barnen bli stora. Det är så mysigt!

Prata mer med mig!

Varför har jag valt att dessa tre inriktningar?

Nyfödd

En varm studio och en helt ny liten människa, finns inget mysigare!
Att ibland få vara den första personen som träffar den nya lilla människan är så häftigt. De små fingrarna och söta näsan är verkligen värt att föreviga. Tiden går så fort, tro mig min tös är redan över året och jag är evigt tacksam över att vi föreviga den första tiden med Signe.

Nyföddfotografering är en fotografering som kräver mycket säkerhet för ditt barn. Därför har jag gått utbildningar hos två av Sveriges främsta nyföddfotografer, som är väldigt inriktade på säkerhet och posering. Jag kan därför på ett säkert och stabilt sätt posera ditt nyfödda barn så du under tiden kan njuta av den mysiga stunden.

Gravid

Att skapa ett nytt liv, att gå igenom nio månader för att bli förälder. Det är så otroligt spännande men också krävande.  Jag vet att man inte alltid känner sig vacker som gravid men under en fotografering fokuserar vi på kärleken, kärleken mellan dig och ditt kommande barn, mellan dig och din partner. För av er kärlek kommer den lille och det är vackert, en obeskrivlig kärlek!

Att få föreviga er, prata om livet, hur ni träffades och vad ni har för tankar kring namn till barnet. Nervösa och förväntansfulla blickar på magen. Exakt allt det älskar jag! Att få lära känna er som personer och se er kärlek är underbart. Så under mina fotograferingar är det avslappnat och naturligt, allt ska kännas bra.

Små barn & syskon

Ett par busiga syskon som skrattar är ju underbart! När jag lämnar min dotter på dagis är det lätt att jag blir kvar lite längre för att busa med alla barnen. Jag tror på att ge barnen tid, uppmärksamhet och bus! Vill de visa upp sin leksak så berömmer jag leksaken för att de ska bli stolta. Under en fotograferingen är jag ditt barns kompis.

Under en syskonfotografering hos mig så är det äventyr. I naturen kan vi hitta många spännande platser, vem vet vi kanske flyger till månen på en stock, eller är pirater som jagar krokodiler.
Inget sitt still och le, den meningen är förbjuden hos mig. På mina fotograferingar så är barnen i fokus och att vi ska ha kul tillsammans.

Det här visste du inte om Linda!

Tre saker ni inte visste om mig:

  • Chokladbollar & kladdkaka är mitt favoritfika.
  • Det bästa jag visste när jag var liten var att åka pappas Buick.
    (årsmodell 1939)
  • Jag har haft över 5 olika färger på mitt hår, älskar färg!

Utöver att fota, färga håret, åka gamla bilar så bor jag med min fästman, hans två söner och våran dotter utanför Nyköping, det är som kakaon i chokladen, helt underbart!

Nyfiken på mer?