skip to Main Content

Din fotograf i Nyköping

Halloj Linda här!
Jag tycker det är riktigt kul att du just nu sitter och läser även denna sida! Det är här min busighet och charm ska lysa igenom lite till så att du får ett leende på läpparna och vill scrolla ner för att se vad jag tycker är viktigast att fånga under våran fotografering!

Istället för att fotografera lite av varje har jag valt att specialisera mig på gravid, nyfödd och småbarn. Det är en underbar kombination som det finns så mycket kärlek i! Ja kärlek är något jag älskar, man kan nog säga att jag är kär i kärleken!

Prata mer med mig!

Varför har jag valt att dessa tre inriktningar?

Nyfödd

En varm studio och en helt ny liten människa, finns inget mysigare! Att de blir en del kiss, bajs och kräk under en fotografering jo det ingår i jobbet!
Att ibland få vara den första personen som träffar den nya lilla människan är så häftigt! De små fingrarna och söta näsan är verkligen värt att föreviga, tiden går så fort. Att få kombinera olika mjuka färger så det passar just er lilla pojke eller flicka är så mysigt. Hela studion fylls av mys. Det är en speciell stund både för er föräldrar och mig som fotograf!

Nyföddfotografering är en fotografering som kräver väldigt mycket säkerhet för barnet! Därför har jag gått utbildningar hos två av Sveriges främsta nyföddfotografer, som varit väldigt inriktade på säkerhet och posering. Jag kan därför på ett säkert och stabilt sätt posera ditt nyfödda barn så du under tiden kan njuta av den mysiga stunden.

Gravid

Att skapa ett nytt liv, att gå igenom nio månader för att bli förälder. Det är så otroligt häftigt! Jag är fascinerad över graviditeten och tycker det är bland det  vackraste!
Att få fånga din och din partners blick på varandra som är fylld av kärlek, när ni kollar på magen med längtan efter underverket är fantastiskt vackert!

Få gå ut i naturen, hitta en plats som passar er, det är så roligt! Få fram färger, känslor, det blir magiskt! Som ni nog har förstått så älskar jag känslor och jobbar mycket med hur just era känslor är till varandra och till ert underverk i magen!

Små barn & syskon

Ett par busiga syskon som busar och skrattar är så himla mysigt! Och jag är inte sen med att fortsätta busa med dem, för att busa är ju väldigt kul! Fula grimaser och pruttljud är jag väldigt bra på!
Under en syskonfotografering hos mig så är det äventyr. I naturen kan vi hitta många spännande platser och barnen bestämmer hela tiden!
Inget sitt still och le, den meningen är förbjuden hos mig! På mina fotograferingar så är barnen i fokus, vill de springa så springer vi, vill de vara pirater så är vi pirater! Allt för att ni ska få härliga skratt, ett härligt minne tillsammans och kärleksfulla busiga bilder att hänga på väggen!

Det här visste du inte om Linda!

Jag älskar att utvecklas hela tiden, testa nya saker och vara sprallig!
Tre saker ni inte visste om mig:

  • Att doppa pommes i mjukglass är sååå gott!
  • Det bästa jag visste när jag var liten var att åka pappas Buick!
    (årsmodell 1939)
  • Jag har haft över 5 olika färger på mitt hår, älskar färg!

Utöver att fota, färga håret, åka gamla bilar så bor jag med min fästman, hans två söner och våran dotter ute på landet, det är som kakaon i chokladen, helt underbart!

Nyfiken på mer?