skip to Main Content

Ett äventyr för din familj!

I studion är allt bus okej! Under fotograferingen så busar vi, ni föräldrar brukar ofta vara väldigt duktiga på att prutta, ha väldigt roliga grimaser eller så kanske någon av er får en nalle i huvudet! Ja kaniner och nallar kan flyga och fotografen kan tittut leken också!
Är det en utomhus fotografering så går vi på äventyr, hittar skatter eller kanske är pirater på väg till en öde ö!

Vi tar det på barnens villkor, vi leker för att få dem att skratta, är dem blyga så kan de vara enklast att börja med att leka på golvet allihopa och ta enskilda eller syskonbilder efter när alla har blivit kompisar, för jag vill vara era barns bästa vän när ni går ifrån fotograferingen!

Det är inget ”sitt still och le så får du en glass sen” hos Lindas Drömfoto är det barnen som bestämmer, vill de sitta så sitter vi, vill de busa så busar vi, vill de springa runt så får de springa. Det är så vi får de riktigt härliga skratten!

Boka din fotografering

Så här går det till

Fotosessionen

Barn eller syskon fotografering gör vi utefter era önskemål i studion med enkla bakgrunder eller utomhus i en vacker miljö som passar just dina barn. Rekvisita kan tas med om det önskas till utomhusfotografering.
Under bokningen så pratar vi mer om vilka önskemål du har.

Kläder

Har ni funderingar på vad ni ska ha för kläder?
Min rekommendation är att ta kläder som barnen är bekväma och trivs i. När det gäller färger så rekommenderar jag att syskon tar samma färgskala för att få en mer helhet, Gärna ljust upp till och mörkare nertill. Har ni fler frågor kring kläder tar vi det vid bokningen!

Familjefotograferingen inkluderar

En timmes fotografering kostar 995 kr 
Fotograferingen inkluderar:

  • C:a 1 timmes fotografering
  • Lån av filtar och annan rekvisita under fotograferingen
    (allt är naturligtvis tvättat innan sessionen)
  • Bildvisning i studion ca 2 veckor efter fotografering

Produkter beställs separat på bildvisningen.

Boka din fotografering